Zašto odabrati drvene i drvo-aluminij prozore?

Zašto odabrati drvene i drvo-aluminij prozore?

Nema mjesta dvojbi, prirodni materijali životnom i radnom prostoru pružaju ugodu kojoj je teško pronaći alternativu. Te značajke osobito se pripisuju stolariji, pa kad za sebe činimo odabir pažnju vrijedi posvetiti prozorima koji će omogućiti stvaranje ugodne klime u interijeru, pružiti prozračnost, zvučnu i toplinsku  izolaciju i dovoljnu količinu prirodne svjetlosti. Odabirom drva kao osnovnog materijala, udovoljit ćete svim ovim potrebama pa i više.

Ekološki obnovljivo, podatno, pouzdano, estetski neprikosnoveno, drvo je materijal kojem PANA daje novu vrijednost. Prozori iz proizvodnje PANA oblikuju se prema želji i potrebama naručitelja, s mogućnošću odabira oblika, vrste i boje drva kojim se prozori  prilagođavaju interijeru i eksterijeru.

Razvojem  novih tehnoloških rješenja koja bi udovoljila potrebama suvremenog kupca, razvijeni su  prozori u  izvedbi drvo-aluminij, koji danas uzimaju sve više udjela na tržištu . Prozori drvo-aluminij imaju dodatnu prednost  u odnosu na drvene prozore  zahvaljujući činjenici što se na drveni profil s vanjske strane ugrađuju  vareni aluminijski profili koji štite drvo te jamče produženi vijek trajanja i jednostavno održavanje.

Koje značajke se pripisuju drvenim i drvo-aluminij prozorima PANA? Ovi prozori smanjuju emisiju CO2 što upućuje na usklađenost sa standardima ekološke prihvatljivosti i principima održivog razvoja.  Istodobno, funkcionalnost je neupitna zahvaljujući posebnom konstrukcijskom rješenju drvo-aluminij prozora s varenim aluminijskim profilom i zračnim mostom između drva i aluminija. Ova konstrukcija omogućava stabilnost prozora u odnosu na različita utezanja drva i aluminija kao i potpunu zaštitu drvenog dijela od vlage i mogućeg propadanja.

Naručiteljima se pruža mogućnost odabira različitih  estetskih rješenja  u vidu  konstrukcije aluminija, površinske obrade, boja i oblika  ali i kombinacije vrsta stakala i okova zavisno specifičnim potrebama u smislu sigurnosti ljudi i imovine te  zvučne i toplinske izolacije.

Uz sve navedeno, PANA je otvorena za potrebe naručitelja i široki spektar arhitektonskih rješenja. Adaptacija prozora i balkonskih vrata moguća je prema tipovima konstrukcije i otvaranja, jednako kao i otklopno-kliznih, podizno-kliznih i harmo stijena.

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se