Prozori

Drveni prozori

Drveni prozori iz linije EXCLUSIVE su moderni prozori čistih linija, precizne obrade i površine visoke kvalitete, koji ispunjavaju najrazličitije zahtjeve.

Zahvaljujući širokim mogućnostima odabira boja, oblika, vrsta drva i okova, prozori se mogu prilagoditi različitim zahtjevima.

Odabirom različitih debljina drvenih profila i stakala s različitim odlikama, drveni prozori zadovoljavaju najviše kriterije energetske učinkovitosti i zvučne izolacije za niskoenergetske i pasivne kuće. Drveni prozori stvaraju ugodnu atmosferu bivanja u prostoru.

Drvo-alu prozori

Prozori drvo-aluminij iz linije PREMIER pripadaju visokoj klasi kvalitete prozora.  Osim iznimne moderne optike, ovi prozori posjeduju sve odlike koje pružaju drveni prozori i još više od toga.

S unutarnje strane prirodni i topli, s vanjske strane otporni na vremenske utjecaje.

Stabilna konstrukcija aluminijskog opšava s varenim rubovima u standardnoj ponudi i kvalitetnoj površinskoj obradi, koja nosi certifikat „Qualicoat“, osigurava vašim prozorima sigurnu zaštitu od svih vremenskih utjecaja. Elegantan dizajn u kombinaciji s novim tehničkim rješenjima, čini ovaj prozor miljenikom moderne arhitekture.  Prozor drvo-aluminij je izvrstan odabir

Naši drveni i drvo aluminij prozori i vrata pridonose smanjenju emisije plina CO2 i znatnoj uštedi energije

Svaki proizvod iz naše proizvodnje prolazi provjeru kvalitete prema sustavu normi EN 14351-1:2006;2010, koji obuhvaća inicijalno testiranje proizvoda u laboratoriju IFT Rosenheim i Euroinspekt-drvokontrola Zagreb, kao i redovan sustav tvorničke kontrole kvalitete u svakodnevnoj proizvodnji.

Korisne informacije:

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se