Povijest tvrtke

Povijest tvrtke

PANA WINDOWS d.o.o. osnovana je 2002. godine, kao društvo kćer  matičnog trgovačkog društva Međimurjeplet , a  u svojom djelatnošću nastavila je 30 -godišnje iskustvo proizvodnje vanjske stolarije društva preuzetog u stečaju,  unapređujući  poslovno umijeće i specijalizaciju u proizvodnji drvenih i drvo-aluminijskih prozora i vrata.

U svom pogonu u Čakovcu, koji se prostire na ukupnoj površini od 27.665 m2,  društvo  zapošljava 50 radnika i stručnog osoblja, koji prate recentna dostignuća u proizvodnji i primjeni stolarije. Na numerički upravljanim strojevima, za potrebe građevinarstva proizvode se standardni i vanstandardni proizvodi, a nastoje se zadovoljiti i specifične potrebe kupaca .

U proizvodnom asortimanu ovog društva je vanjska stolarija poput prozora, balkonskih vrata, podizno-kliznih i otklopno-kliznih stijena u izvedbi drvo-drvo i drvo-aluminij te grilje, škure i rolete. Proizvodnja vratiju diverzificirana je na ulazna vrata od Variopur panela, unutarnja vrata od masivnog drva ili furnira.

Niskoenergetski prozori i klizne stijene zadovoljavaju  visoke kriterije koje zahtijeva  zapadnoeuropsko tržište pa se ukupna proizvodnja većim dijelom izvozi, a osobito vrijednu referencu predstavljaju plasmani na najzahtjevnija tržišta, poput onih u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Kontinuirana ulaganja u suvremenost dizajna i niskoenergetska svojstva stolarije, kao i ostale bitne  tehničke zahtjeve koje traže suvremeni trendovi u arhitekturi i građevinarstvu te vrijedna i educirana radna snaga,  pridonose rastu povjerenja tržišta, a time i proizvodnje koja godišnje doseže kapacitet od 16.000 prozora svih vrsta i oko 3.000 vrata, certificiranih prema IFT Rosenheim, Europinspekt, CE, FSC standardima.

U reference društva ulazi i bogato iskustvo rada na zahtjevnim građevinskim projektima novogradnje velikih volumena. Sposobnost prilagodbe PANE WINDOWS ogleda se u stalnoj otvorenosti za kreiranje potpuno novih ili prilagodbu  postojećih rješenja, sve kroz suradnju s arhitektima i vlastiti doprinos zahtjevnim projektima. Također, osobito zapažen rad društva PANA WINDOWS vezan je uz područje renoviranja zaštićenih spomenika kulture.

Kanali koje društvo koristi za plasman gotovih proizvoda i usluga su višestruki. Osim kroz veleprodaje, putem distributera i trgovačkih lanaca u zemlji i inozemstvu, izravan kontakt s kupcima ostvaruju kroz vlastite izložbeno-prodajne salone u Čakovcu i  Zagrebu .

Reputacija kompetentnog poslovnog partnera, društva posvećenog osnaživanju vlastite konkurentnosti i proizvođača koji čuva poželjan omjer kvalitete i cijene.

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se