Pravila privatnosti i zaštita podataka

Pravila privatnosti i zaštita podataka

Zaštita Vaše privatnosti nam vrlo je važna.
Ova pravila zaštite privatnosti objašnjavaju koje podatke prikupljamo i kako ih upotrebljavamo dok pristupate sadržaju na našim web stranicama.

Osobni podaci
Osobni podaci su oni podaci koji mogu Vas identificirati, kao što su ime i prezime, telefonski broj, email adresa, kućna adresa i broj telefona.

Pana Windows d.o.o. (Zagrebačka 42, Čakovec; OIB: 75204891070) putem svoje internetske stranice neće prikupljati nikakve osobne podatke koji bi omogućili Vašu osobnu identifikaciju osim u slučajevima kada nam ih vi dobrovoljno odlučite dati (npr. prilikom slanja e-mail poruke na naš kontakt e-mail, putem kontakt forme i sl.), odnosno, date svoj pristanak ili ukoliko nije drugačije propisano mjerodavnim zakonima i propisima za zaštitu vaših osobnih podataka.

Svrha korištenja podataka

Slanjem e-maila na naš kontakt e-mail ili korištenjem kontakt forme putem naše web stranice prikupljamo samo nužne (osnovne podatke) kako bi bili u mogućnosti točno odgovoriti na Vaše upite , slati vam ponude za robu ili usluge, slati vam informacije o novostima pri čemu ćemo koristiti samo podatke koje nam svojevoljno date.

Skupljanje i obrada osobnih podataka korisnika uključuje i prosljeđivanje istih trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova (instaliranje proizvoda, servis, rješavanja reklamacija…). Pohrana podataka se vrši na neodređeno vrijeme.

Također, Pana Windows d.o.o. zadržava pravo na objavu naziva tvrtki kao svojih referenci i poslovnih partnera na web stranici www.pana.hr, osim u slučaju kada je eksplicitno specificirano drukčije ugovorom o suradnji.

Vaše osobne podatke na našoj Internet stranici prikupljamo putem kontakt forme na stranici Kontakt. Osobni podaci koje prikupljamo u toj formi su ime i email adresa. Prije unosa podataka, Pana Windows d.o.o. (Zagrebačka 42, Čakovec; OIB: 75204891070) je posjetitelju omogućio da bude informiran o svim potrebnim informacijma vezano na zaštitu osobnih podataka, te da svojim aktivnim pristankom (privolom) potvrdi da je suglasan sa korištenjem njegovih osobnih podataka u svrhu koja je izričito navedena.

Čuvanje i pohrana informacija
Pana Windows d.o.o. (Zagrebačka 42, Čakovec ; OIB: 75204891070) jamči da sve osobne podatke posjetitelja koristi samo u svrhe koje su istome navedene prije izražavanja suglasnosti, te da ih ne dostavlja bilo kakvim trećim osobama.

Kolačići
Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići se ne mogu dodijeliti određenoj osobi i ne sadrže osobne podatke. Koristimo samo kolačiće vezane za funkcioniranje Google Maps servisa te Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, oglašivačke platforme, web tražilice i drugi online servisi i alati.

Kako onemogućiti kolačiće?
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite:

 

Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na Internet stranici www.pana.hr

Izmjene i dopune Izjave o privatnosti i sigurnosti
Zadržavamo pravo izmijeniti i dopuniti ova Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku, bez davanja bilo kakve posebne obavijesti zainteresiranim osobama. Iz navedenog razloga preporuča se svim zainteresiranim osobama i korisnicima da redovito provjeravaju sadržaj ove Izjave radi informiranosti oko ažurnog sadržaja Izjave o privatnosti i sigurnosti.

Jamstvo korištenja web stranice
Pana Windows d.o.o. ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške, viruse, crve i druge računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost. Vi, a ne Pana Windows d.o.o. snosite sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak računalne opreme. Bilo kakvo jamstvo dano na ovim stranicama odnosi se isključivo na proizvode ili usluge koje pruža Pana Windows d.o.o.. Pana Windows d.o.o.. naglašava da sve materijale i sadržaje na web stranici treba uzeti “takvima kakvi jesu”, te se Pana Windows d.o.o. ne smatra odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz drugačijeg tumačenja materijala i sadržaja na web stranici.

Pitanja i komentari
Odgovoriti ćemo na razumne zahtjeve za revidiranje vaših osobnih podataka i za ispravljanje, dopunu ili brisanje. Ako imate bilo kakvih pitanja o politici zaštite podataka o privatnosti (npr. zahtjev da se revidiraju i ažuriraju vaši osobni podaci), molimo vas da kliknete na Kontakt gdje ćete naći informacije kako nas kontaktirati.

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se