PANA PREMIER FLAT

PANA PREMIER FLAT

IV 68; IV 80

PANA PREMIER FLAT – Jednostavnim i modernim izgledom s okvirom i krilom poravnatim s vanjske strane u jednu ravninu, ovaj pozor daje više slobode u modernoj arhitekturi.

Specifikacije:

Debljina profila 68 mm drveni profil, zajedno sa aluminijskim profilom 78,5 mm – FLAT model je dostupan i u debljoj verziji profila 78,5 mm
Najbolja energetska vrijednost Uw 0,94 W/m2K ( kod profila 68 mm, trostruko staklo Ug 0,5); Uw 0,8 W/m2K ( kod profila 78,5 mm, trostruko staklo Ug 0,5)
Aluminijski profil stabilna, zavarena i ventilirana aluminijska konstrukcija pričvršćena na drveni profil prozora
Brtva četiri razine brtvljenja, 2 Q-lon brtve na krilu, 2 EPDM brtve na aluminijskom profilu
Okov vidljiv ili skriven ( skriveni okov kod profila 68 mm do nosivosti 80 kg, kod profila 78,5 mm do nosivosti 150 kg)
Optika s vanjske strane krilo je poravnato sa okvirom prozora; drveni profil krila s unutarnje strane u tanjoj varijanti profila 68mm je zaobljenog oblika. U debljoj varijanti drvenog profila 78,5 mm modernog, četvrtastog oblika
Vrsta drva smreka, ariš, hrast, meranti

Dodatne informacije:

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se