PANA EXCLUSIVE TERMIC – EI30

PANA EXCLUSIVE TERMIC – EI30

IV 80

PANA  EXCLUSIVE TERMIC  – EI30   Zaštita života i imovine u slučaju požara  postaje sve važniji faktor u graditeljstvu, posebno u objektima javne namjene kao što su škole, bolnice, uredi ili višestambene zgrade.

Zadatak ove posebne konstrukcije prozora je izolacija otvorenog plamena u područjima sa gorivim materijalima; stvaranje vatrenih barijera koje sprečavaju širenje vatre u svim smjerovima i time osiguravaju evakuacijske puteve;  olakšavanje zadatka vatrogasnim i spasilačkim ekipama stvaranjem vatrosigurnosne zone.

PANA  EXCLUSIVE TERMIC  – EI30 je prozor ispitan u laboratoriju IFT Rosenheim Njemačka i prošao je test vatrootpornosti  i dimonepropusnosti  u trajanju od 30 min .

Specifikacije:

Debljina drvenog profila 80 mm
Najbolja energetska vrijednost Uw 1,62W/m2K (dvoslojno staklo Ug 1,5)
Brtva specijalna, sporogoriva dvostruka brtva
Okov vidljivi sa samozatvaračem
Okapni profili standardno na krilu i okviru prozora, dostupni u više boja
Vrsta drva termotretirani hrast

Dodatne informacije:

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se