Grilje

Grilje

DRVENE GRILJE SA POMIČNIM ILI FIKSNIM LAMELAMA

Grilje su nezaobilazni dio tradicijske arhitekture mnogih europskih zemalja, no isto tako imaju svoje mjesto i u modernoj arhitekturi. Grilje su funkcionalni element zaštite od sunca, vjetra, atmosferilija i neželjenih pogleda, no isto tako i ukrasni element pročelja koji daje karakter građevini.

Drvene grilje mogu biti izrađene iz različitih vrsta drva kao i prozori, te teksturom i bojom u potpunosti sa prozorima čine jednu skladnu i oku ugodnu cjelinu.

Pana Stolarija d.o.o. u svom asortimanu ima grilje sa pomičnim lamelama kod kojh možemo regulirati protok svjetla u prostor ili pak grilje sa fiksnim lamelama.

Grilje sa pomičnim lamelama Grilje sa fiksnim lamelama
Dimenzije okvira grilja 70 x 32 70 x 32
Dimenzije lamele 70 x 15 40 x 8
Okov MACO RUSTICO, SOLIDO MACO RUSTICO, SOLIDO
Tipologija Zaokretne, harmo, klizne Zaokretne,harmo,klizne
Način montaže Na prozor, na vlastiti okvir, na kamenu ertu Na prozor, na vlastiti okvir, na kamenu ertu

Grilje su proizvedene iz pažljivo odabranog drva, vlažnosti 12-14%.

ALUMINIJSKE GRILJE

Kako bi zadovoljili sve potrebe kupaca, u ponudi su i aluminijske grilje koje možemo ponuditi  kao komplementarni element drvo-aluminijskim prozorima. Ponekad se takve grilje kombiniraju i sa drvenim prozorima, kao vanjski zaštitni element od sunca i kiše koji je manje podložan vremenskim utjecajima i smanjene potrebe za održavanjem.

Grilje u aluminiju su prilagođene bojom i kvalitetom vanjskom aluminijskom opšavu drvo-aluminijskog prozora.

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se