Drvo

Drvo

GLAVNI MATERIJAL ZA VAŠE PROIZVODE

Da bi se proizveo kvalitetan prozor ili vrata, drvo koje ćemo upotrijebiti za proizvodnju mora biti prvoklasne kvalitete. Kvalitete u smislu čvrstoće, obradivosti, estetike, pogodnosti površinske obrade, te otpornosti na starenje.

Pažljivim odabirom sirovine, sušenjem lamela na propisanu vlagu drva od 12-14%, pravilnim načinom slaganja smjera žice drva, lijepljenjem upotrebom D4 ljepila prema normi DIN EN 204, dobivamo pravilno konstruiranu sirovinu kao bazu za proizvodnju proizvoda viskoke kvalitete i dimenzijske stabilnosti, što je preduvijet u izradi prozora, stijena i vrata.

Kvalitetna priprema sirovine, te kvalitetna površinska obrada garancija su stabilnosti konstrukcije, te postojanosti proizvoda tijekom vremena.

Za naš asortiman proizvoda najčešće koristimo drvo jele/smreke, ariša, hrasta i merantija.

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se