O nama

Usred stoljetnih hrastovih šuma turopoljskog područja , u samoj blizini glavnoga grada Hrvatske, daleke 1911. godine osnovana je drvna industrija Turopolje.
Tvornica postaje centar života za generacije radnika i njihovih obitelji koje su tu pronašle svoju egzistenciju. Prenoseći i nadograđujući svoje znanje i ljubav prema drvetu, oni su omogućili da se očuva bogata tradicija i vještine vezana uz obradu drva. Kroz godine razvoja, te su vještine i znanja nadograđeni modernim tehnologijama i ugrađeni u masivne drvene podove, čiju vrhunsku kvalitetu drva i obrade danas prepoznaju mnogi kupci na svjetskom tržištu.

Njihova neprocjenjiva, bezvremenska ljepota daje dojam harmonije i topline svakom domu, podsjeća na obiteljske korijene, kuće u kojima su živjeli naši djedovi i pradjedovi.

fsc-logoSvjesni vlastite odgovornosti vezane uz zaštitu prirode i zdravog okoliša, drvo koje koristimo je isključivo iz domaćih i obnovljivih izvora te smo ponosni što na svojim proizvodima možemo koristiti znak FSC.

FSC (Forestry Steward Council) je međunarodna, nevladina organizacija čiji je cilj promovirati očuvanje i unapređenje okoliša i svjetskih prirodnih resursa.

Korišenje tog loga znači da proizvodi dolaze iz kontroliranih izvora, u kojima se gospodari prema ekološkim, socijalnim i ekonomskim principima.

green-logoSve što koristimo za proizvodnju naših proizvoda je ekološko, od drva isključivo iz obnovljivih izvora pa do prirodnih ulja u njegovoj završnoj obradi.

Sav drveni otpad koji nastaje u proizvodnom procesu koristimo za toplinsku i električnu energiju potrebnu za grijanje i sam proces proizvodnje, a višak distribuiramo u javnu mrežu i time zaokružujemo prirodni ciklus.

Unijeti ljepotu i toplinu drva u vaš dom, a pritom ne narušiti tu važnu misiju održivog razvoja, za nas je dvostruki uspjeh.

ce-logo
Svi masivni podovi iz hrasta su atestirani certifikatom kvalitete koji garantira da su proizvedeni u Pani Hrvatska te da udovoljavaju svim zahtjevima standarda prema normi HRN EN 14342:2008.

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se