München

München

PANA Windows d.o.o. već desetak godina intenzivno radi na povećanju plasmana svojih drvo i drvo-aluminij prozora na najzahtjevnija inozemna tržišta, kako kroz međunarodne specijalizirane sajmove tako i kroz direktne kontakte i obilaske kupaca.

U ostvarivanje tog cilja svakodnevno ulažemo puno rada i truda kroz sljedeće smjernice koje smo si zadali:

• Stalni razvoj novih proizvoda na bazi praćenja trendova u branši te vlastitih istraživanja
• Provjera i dokazivanje kvalitete proizvoda certifikatima prestižnih i priznatih laboratorijia za ispitivanje kao što je IFT Rosenheim
• Suradnja sa investitorima i arhitektima na individualnim prilagodbama projektu

Da bismo bili još bliže svojim kupcima i na taj način pravovremenom reakcijom poboljšali svoje usluge, 2019. godine otvorili smo novu tvrtku u Münchenu sa sjedištem i salonom izložbenih proizvoda u Neumarkter strasse 74 .

Posjetite nas, rado ćemo Vam pomoći!

Reference

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se