Concept Store Bužanova

Concept Store Bužanova

Naš Concept Store u bloku Bužanova zamišljen je kao mjesto susreta sa arhitektima interijera i eksterijera te investitorima.

Prozori, vrata, podovi i garniture na jednom mjestu pružaju mogućnost da se zajednički na licu mjesta razradi koncept stanovanja.

Reputacija kompetentnog poslovnog partnera, društva posvećenog osnaživanju vlastite konkurentnosti i proizvođača koji čuva poželjan omjer kvalitete i cijene proizvoda te pruža vrhunski uslužni servis, dugoročna je misija koju su prepoznali brojni dosadašnji partneri i kupci.

PROJEKT: Blok Bužanova
/ drvo-aluminijski sistemi PANA PREMIER ZERO
/ troslojni podovi proizvedeni iz slavonskog hrasta

Posjetite nas u Štrigina ulica 2, Zagreb (Bužanova), rado ćemo Vam pomoći!

PON: 11:00 – 18:00
UTO-PET: 10:00 – 17:00

Subotom i nedjeljom – zatvoreno.

KONTAKTI

Reference

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se