Rasteri – Šprljci za staklo

Rasteri – Šprljci za staklo

Različitim izvedbama letvica u staklu i na staklu, možete kreirati dizajn prozora, te time prilagoditi izgled stolarije arhitekturi objekta, tj. izgledu Vašeg doma.

ŠPRLJCI U STAKLU

Upotrebom aluminijskih šprljaka različite profilacije i površinske obrade (bijelo, imitacija drva, zlatna boja), dobivamo fiktivni izgled podjele stakla

ŠPRLJCI NA STAKLU (VIZUALNO DIJELJIVI)

Između stakala integrirani profili, te sa vanjske i unutarnje strane ti profili pokriveni su drvenim letvicama, na taj način uspješno simulira podjelu površine na manja stakla. Šprljci mogu biti širine od 25 – 35 mm.

STAKLODJELJIVI ŠPRLJCI (KONSTRUKCIJSKI DJELJIVI)

Stakla su konstrukcijski („fizički“) podijeljena na određeni broj polja. Širina staklodjeljivih šprljaka, zbog debljine izo stakla je minimalno 7,5 cm. Zbog navedenog razloga kod ovog sistema imamo nešto veće gubitke svjetlosti kao i nižu razinu toplinske izolacije.

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se