PANA PREMIER PLUS

PANA PREMIER PLUS

This is custom heading element

PANA PREMIER PLUS – Prozor drvo-aluminij s integriranom žaluzinom koja se nalazi između stakala, štiti od sunca, a istovremeno je žaluzina zaštićena od prljavštine. Ovaj model predstavlja rješenje za one koji ne žele konvencionalnu zaštitu od sunca ili pak nemaju druge mogućnosti na raspolaganju.

Specifikacije:

Debljina profila 68 mm drveni profil, zajedno sa aluminijskim profilom 78 mm
Najbolja energetska vrijednost Uw 1,28 W/m2K (dvostruko staklo Ug 1,00, treće staklo se nalazi u aluminijskom opšavu između dvostrukog izo stakla i žaluzine)
Aluminijski profil stabilna, zavarena i ventilirana aluminijska konstrukcija pričvršćena na drveni profil prozora
Brtva četiri razine brtvljenja, 2 Q-lon brtve na krilu, 2 EPDM brtve na aluminijskom profile
Žaluzina nalazi se između izo stakla i stakla smještenog u aluminijski opšav krila. Na taj način žaluzina je zaštićena od prljavštine. Jednostavnim sistemom rastvaranja, dostupna je za bilo kakve popravke. Upravljanje žaluzinom pomoću elektromotora na daljinsko upravljanje
Optika aluminijski vanjski profil četvrtastog oblika. Poravnato krilo i okvir s vanjske strane, unutarnja strana drvenog krila prozora je četvrtastog oblika sa blagim radiusom
Vrsta drva smreka, ariš, hrast, meranti

Dodatne informacije:

Pana.hr koristi kolačiće u svrhe što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Ukoliko i dalje želite koristiti našu web stranicu, molimo da potvrdite da se slažete sa korištenjem kolačića, i to klikom na tipku "Slažem se". Ukoliko se ne slažete s korištenjem kolačića, kliknite na tipku "Ne slažem se". Više informacija o kolačićima na našoj web stranici saznajte klikom na tipku "Više informacija".
Slažem se
Ne slažem se